Top
Betalen, verzenden, retourneren

Uw bestelling betalen

SintCadeautjes.nl biedt u verschillende mogelijkheden aan om het door u bestelde cadeautjes te betalen.

1. Betalen met iDeal
U kunt via onze partner Mollie direct veilig in uw eigen betaalomgeving betalen middels iDeal. U dient wel de 'random reader' van uw eigen bank in de buurt te hebben. Het bedrag is vervolgens direct bij ons binnen zodat wij uw bestelling ook meteen kunnen gaan uitleveren. Dit is de snelste manier.2. Betalen met overboeking
Wanneer u even geen 'random reader' bij de hand heeft kunt u het totaal bedrag handmatig overmaken op ABN AMRO rekeningnummer  NL75ABNA0455392676 ten name van SintCadeautjes.nl te Breda. Dit altijd onder vermelding van uw ordernummer. 

Belgische klanten hebben de volgende extra gegevens nodig:
IBAN: NL75ABNA0455392676
BIC: ABNANL2A


3. Betalen met Paypal
Wanneer u een account heeft bij Paypal kunt u ook middels Paypal betalen. Hiervoor moeten wij helaas wel wat extra kosten in rekening brengen. Dit omdat Paypal ons ook extra kosten per transactie in rekening brengt.
Direct na ontvangst van het bedrag op onze rekening zullen wij de bestelling  gaan verwerken. Heeft u vragen over het betalen? Bel ons gerust! 076-8200817.Verzenden

SintCadeautjes.nl werkt vanuit een aantal verschillende distributiecentra. Vóór 16:00 uur besteld is in 99% van de gevallen de dag erna al thuis bezorgt. 

In de Sinterklaastijd gaat het natuurlijk enorm hard met alle cadeautjes. Daarom kan het helaas wel eens voorkomen dat het product van uw keuze tijdelijk niet voorradig is zullen wij dit direct telefonisch of per mail aan u melden. Het is aan u of u kunt wachten tot de aangegeven termijn of dat u elders gaat kopen. Uiteraard ontvangt u dan het geld van uw bestelling retour.

Voor kleinere bestellingen onder de €100,00 wordt een vergoeding van €6,95 gevraagd. Dit zijn de normale PostNL verzendkosten welke worden doorbelast. Wanneer de afmeting van het cadeau of het gewicht tot veel hogere verzendkosten leidt houden wij ons het recht voor hier een extra bijdrage voor te vragen. WIj zullen uiteraard contact hierover opnemen en na uw akkoord de verzending al dan niet in gang zetten.Retourneren van uw producten

De wet koop op afstand zorgt er voor dat u zonder opgaaf van redenen de koop, binnen 14 dagen na ontvangst van uw bestelling, ongedaan kunt maken. U kunt de geleverde cadeautjes en in de originele staat en oneschadigde verpakking aan ons retourneren. De eventuele verzendkosten die hiermee zijn gemoeid zijn dan voor uw rekening.

Na retour ontvangst zullen wij, na controle van de staat waarin het verkeerd, zo spoedig mogelijk het volledige door u betaalde bedrag terugstorten. Dit zal uiterlijk binnen 14 dagen gebeuren. Verzendkosten worden bij ons berekend bij aankoopbedragen onder € 100,-. Retourneert u een bestelling van boven de € 100,-? U heeft dan bij de oorspronkelijke aankoop geen verzendkosten betaald, deze zullen dan niet aan u terugbetaald worden.

Heeft u meerdere artikelen besteld en wilt u niet de hele bestelling retourneren? Dan krijgt u het aankoopbedrag van het retour gezonden artikel terug.

Heeft u nog vragen? Bel ons gerust! 076-8200817.