Top
Pocketveer Matras H3 90x200x20cm
  • Pocketveer Matras H3 90x200x20cm
119,95
per stuk
Product is niet meer leverbaar
Voorraad: 0

Sun Garden matrassen worden vervaardigd volgens strikte regelgeving en kwaliteitscontroles. Ze zijn getest op schadelijke stoffen en zijn gecertificeerd volgens de criteria vanTOXPROOF (TÜV Rheinland) en Ökotex normen - Standard 100.

De kern van de DormiSpring matrassen bestaat uit hoogwaardige geharde stalen veren en een duurzame afdeklaag. De veren zijnafzonderlijk verpakt in zakjes, waardoor ze grotendeels onafhankelijk van elkaar kunnen veren. Door de hoge flexibiliteit past dit veersysteem zich gelijkmatig aan elke slaaphouding aan. Dit garandeert een perfecte aanpassing van het matras aan het lichaam en zorgt voor een optimale drukverdeling en ontlasting van de wervelkolom.
Door de zone-indeling geeft het matras een perfect afgestemde ergonomische lichaamsondersteuning. Hierdoor is het een ideaal matras, zowel voormensen met rug- en gewrichtsklachten als voor mensen die heerlijk comfortabel willen slapen.
Naast de goede gewichtsverdeling zorgen pocketveren ook voor een hoge luchtcirculatie binnen de veerconstructie.De perfecte vochtregulatie en de uitstekende thermoregulatie garandereneen droog en prettig slaapklimaat.
Afmeting 90x200 cm Matrashoogte ca. 20 cm 7 comfortzones meteen perfecte lichaamsondersteunende ergonomie Hardheid 3 = stevig, tot 125 kg Pocketveren in de kern van het matras240/m² Hoge luchtdoorlaatbaarheid, uitstekende vochtregulatie en thermoregulatie Afdekking aan beide zijden van hoogwaardig comfortschuim 2,5 cm,34 kg/m³ Omkeerbaar en draaibaar Extra vilten drukverdeler aan beide zijden Beide ligzijden met dezelfde steunkracht te gebruiken Optimale drukverdeling en ontlasting van de wervelkolom Perfect afgestemde ergonomische lichaamsondersteuning Een extra verstevigde rand rondom de kern Geschikt voorlattenbodems (28 lats), verstelbare bodems, spiraal bodems en boxsprings Ademende, met klimaatvezel doorstikte tijk,'s winters warm, zomers koel De dubbeldikke stretchtijk is makkelijk afneembaar door de 4-zijdige rits Handvatten aan de tijk voor gemakkelijk omdraaien De tijk is wasbaar tot60°C Duitse kwaliteit Matrastijk is getest op schadelijke stoffen Comfortschuim is getest op schadelijke stoffen TÜV en TOXOPROOF gekeurd Op schadelijke stoffen getest volgens de normen van de Ökotex 100 standaard