Top
Comfortschuim Matras H2 80x200x16cm
  • Comfortschuim Matras H2 80x200x16cm
69,95
per stuk
Product is niet meer leverbaar
Voorraad: 0

Sun Garden matrassen worden vervaardigd volgens strikte regelgeving en kwaliteitscontroles. Ze zijn getest op schadelijke stoffen en zijn gecertificeerd volgens de criteria vanTOXPROOF (TÜV Rheinland) en Ökotex normen - Standard 100.

De Sun Garden ComfortPurP520 is een duurzame 7-zone comfortschuimmatras.Innovatieve bijdragen en een hoogwaardige afwerking garanderen comfort en een perfecte slaap.Dit matras met een kern van ComfortPur comfortschuim heeft een goede draagkracht en is vormstabiel met een optimale veerkracht. Het matras heeft een hoge puntelasticiteit en past zich perfect aan de lichaamscontouren aan.

Door de open celstructuur in het kernmateriaal heeft dit matras een hoge luchtdoorlaatbaarheid en vochtregulatie.De tijk bestaat uit ademende en huidvriendelijke microvezel. Opgenomen vocht wordt snel weer aan de buitenlucht afgegeven. Bovendien heeft zijn fijne structuur een zijdeachtige grip en is bijzonder vormbestendig.

Afmeting 80x200 cm Matrashoogte 16 cm 7-zone comfortschuim kern 25 kg/m3 Hardheid 2 = tot 90 kg Geschikt voor verstelbare bedbodems Puntelastische kern, met lichaamsondersteunende eigenschappen, 14 cm hoog Hoge luchtdoorlaatbaarheid en vochtregulatie door de open celstructuur 7 ergonomische ligzones Omkeerbaar en draaibaar Beide ligzijden met dezelfde steunkracht te gebruiken Ademende, met klimaatvezel doorstikte tijk,'s winters warm, zomers koel De tijk is makkelijk afneembaar door de 3-zijdige rits De tijk is wasbaar tot60°C Huidvriendelijke bovenstof Duitse kwaliteit Matrastijk is getest op schadelijke stoffen Comfortschuim is getest op schadelijke stoffen Geschikt voor allergische personen TÜV en TOXOPROOF gekeurd Op schadelijke stoffen getest volgens de normen van de Ökotex 100 standaard