Top
Koudschuim Matras H2 90x200x17cm
  • Koudschuim Matras H2 90x200x17cm
109,95
per stuk
Product is niet meer leverbaar
Voorraad: 0

Sun Garden matrassen worden vervaardigd volgens strikte regelgeving en kwaliteitscontroles. Ze zijn getest op schadelijke stoffen en zijn gecertificeerd volgens de criteria vanTOXPROOF (TÜV Rheinland) en Ökotex normen - Standard 100.

De Sun Garden DormiPur K130 is een 7-zone koudschuim matras met een hoge kwaliteit.Innovatieve bijdragen en een hoogwaardige afwerking garanderen een comfortabel gebruik.Door de open en onregelmatige celstructuur in de kern is een zeer hoge luchtdoorlaatbaarheid, een perfecte vochtregulatie en een uitstekende thermoregulatie gewaarborgd. Hierdoor wordt een aangename en gezonde slaapomgeving garandeerd.

Dit matras met een kern van DormiPur koudschuim heeft een hoge belastbaarheid. In vergelijking met standaard PU-schuim heeft DormiPur koudschuim een betere flexibiliteit en een beter herstel van de vormvaste eigenschappen. Nadat de belasting op het matras verwijderd is krijgt het zeer snel zijn oorspronkelijke vorm terug.Het matras heeft een hoge puntelasticiteit en past zich perfect aan de lichaamscontouren aan.

Afmeting 90x200 cm Matrashoogte 17 cm DormiPur vormstabiel koudschuim Duurzaam, uitstekend herstel van de vormvaste eigenschappen 7-zone koudschuim kern 35 kg/m3 Hardheid 2 = tot 90 kg Geschikt voor verstelbare bedbodems Puntelastische kern, 14 cm hoog De puntelastische kernzorgt voor een perfecte lichaamsondersteunende ergonomie Hoge luchtdoorlaatbaarheid, een perfecte vochtregulatie en een uitstekende thermoregulatie Neemt nauwelijks vocht op door de open, onregelmatige celstructuur 7 ergonomische ligzones met speciale klimaatkanalen Omkeerbaar en draaibaar Beide ligzijden met dezelfde steunkracht te gebruiken Licht en gemakkelijk verplaatsbaar Handvatten aan de tijk voor gemakkelijk omdraaien Ademende, met klimaatvezel doorstikte tijk,'s winters warm, zomers koel De dubbeldikke stretchtijk is makkelijk afneembaar door de 4-zijdige rits De tijk is wasbaar tot60°C Duitse kwaliteit Matrastijk is getest op schadelijke stoffen Koudschuim is getest op schadelijke stoffen Geschikt voor allergische personen TÜV en TOXOPROOF gekeurd Op schadelijke stoffen getest volgens de normen van de Ökotex 100 standaard