Top
Barbie Pop-Up Camper met Zwembad
  • Barbie Pop-Up Camper met Zwembad
94,95
per stuk
Product is niet meer leverbaar
Voorraad: 0

Als Barbie® (apart verkrijgbaar) op weg gaat in haar camper is alles mogelijk - deze auto heeft ongekende mogelijkheden!

Als auto is het een glam voertuig in Barbie-stijl met twee zitplaatsen (en met autogordels natuurlijk!) Maar als je de hendel omhoog doet, verandert de camper in een speelset van drie verdiepingen met allerlei mogelijkheden voor kampeeravonturen! Met extra speelruimtes voor het bedenken van spannende verhalen. De stuurcabine verandert in een badkamer met toilet en wastafel.

Als je gaat glamperen, open je de deur van de stuurcabine en haal je de stoelen eruit. Je hebt dan een toilet en als je het stuur kantelt, verschijnt de wastafel. De achterkant kan worden veranderd in een keuken met koelkast, gootsteen, oven en fornuis, waarmee kinderen hun fantasie de vrije loop kunnen laten! De middelste kamer heeft een tweepersoonsbed met hangmat erboven - perfect voor een tukje na een kampeeravontuur.

Of schuif het zwembad onder de camper vandaan en bevestig het aan de glijbaan. Barbie® kan vanaf de woonkamer op de tweede verdieping (met bank, tv en glam kroonluchter) zo in het zwembad glijden! Op de derde verdieping heb je een tafel en stoelen voor een maaltijd onder de sterren of een gezellige picknick in de zon.

Met de camper kun je filmscènes uit de film Barbie en haar Zusjes in het Grote Puppy-avontuur naspelen of zelf verhalen bedenken. Met de bijgeleverde accessoires, zoals een vuurput, stokjes met marshmallows, kookspullen en "voedsel", kun je kampeeravonturen naspelen. Met stijlvolle accessoires zoals een kroonluchter, een speelgoed-tv met afstandsbediening en een slaapplaats voor alle vier de zusjes (inclusief hangmat) kan Barbie echt glamperen.

Camper inclusief zwembad met glijbaan, bank, bed, laken, tafel, twee stoelen (met verwijderbare autogordels), vuurput, stokjes met marshmallows, popcorn in een kom, sapflesje, eierverpakking, melkpak, bakpan, spatel, zeepflesje, tandpasta, tandenborstel, handdoek, borden, bekers en twee kussens.

Let op: Poppen zijn niet inbegrepen en zijn apart verkrijgbaar